•   Televisió en Línia -TV en línia -Rússia -Dozhd 

Canal de TV: Dozhd
Dozhd en línia - Tv en directe

Transmissió des del lloc oficial
Es permet l'emissió d'aquest canal i es realitza a la pàgina web oficial del canal, Feu clic al reproductor
Dozhd
País:  Rússia
Categoria: Tv pública
3.5 de 5
63 vots
Dozhd - descripció, revisió, qualificació

Dozhd (Rain), també conegut com a TV Rain, és un canal de televisió independent rus centrat en notícies, debats, cultura, política, reportatges empresarials i documentals. Ara els programes de Dozhd són emissions en directe. El lema del canal és "parlar de coses importants amb els que són importants per a nosaltres". És propietat de la periodista Natalya Sindeyeva.

Dozhd ha rebut el TEFI (2011), el premi Runet (2013) i el premi Free Media (2014). Els periodistes de la cadena han rebut quatre vegades el premi Red Board. Dozhd va ser un dels primers canals a Rússia que va cobrir obertament les protestes russes del 2011 contra la suposada manipulació de les eleccions parlamentàries. També es va notar que el president Dmitry Medvedev havia deixat de seguir Dozhd a Twitter. No obstant això, el canal va ser el primer mitjà de comunicació de masses que havien triat seguir a Twitter, segons un informe de RIA Novosti. El 9 de desembre de 2011, se li va demanar a Dozhd que proporcionés còpies de la seva cobertura de les protestes per comprovar si havia respectat les lleis de mitjans russos. El 10 de desembre, mostrava un llaç blanc, símbol de les protestes, pel seu logotip a la pantalla. La propietària de lemissora, Sindeyeva, va explicar que això era un signe de "sinceritat", més que "propaganda", i un intent de ser "mediadors" en lloc de simplement periodistes. El lloc web de Dozhd ofereix emissions en directe i programes arxivats.

Des del març de 2013, el canal està disponible a Israel com a part del paquet bàsic del proveïdor de televisió per satèl·lit Yes Israel.

Dozhd en línia - Tv en directe

Югра ТВ  Rússia / Tv pública
«Югра» - единственная региональная телерадиокомпания, занимающаяся производством игровых фильмов и сериалов на базе собственной студии «Югра-фильм».

  • 60
3.1 de 5
9 vots
TVMChannel  Rússia / Estil de vida
«TVMCHANNEL» - уникальный развлекательно-познавательный телеканал, показывающий творческую жизнь во всей ее полноте. Источник самых актуальных и

  • 60
2.5 de 5
4 vots
Muz-TV  Rússia / Música de tv
Muz-TV (Music Television) és un canal de televisió de música rus que s’emet des de 1996. Està basat en gran part sobre MTV occidental i és anterior

  • 80
3.7 de 5
14 vots
ТВ-2  Rússia / Tv pública
Телекомпания и агентство новостей в Томске. Одна из первых негосударственных телекомпаний СССР и России. Прекратила вещание в феврале 2015 года.

  • 60
2.8 de 5
9 vots
НТВ-Стиль  Rússia / Estil de vida
Круглосуточный канал о стиле жизни. Он транслирует лучшие программы НТВ для путешествий, дизайна, ремонта и обустройства дома, кулинарных,

  • 60
3.3 de 5
3 vots
Cartoon Network  Rússia / Nens
Cartoon Network - американский анимационный телеканал, в настоящее время один из крупнейших телевизионных каналов в мире для детской аудитории.

  • 60
3.4 de 5
69 vots