•   Televisió en Línia - TV en línia - Macedònia - Телевизија Тера - Битола 

Телевизија Тера - Битола en línia - Tv en directe

Телевизија Тера - Битола en línia - Tv en directe

Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
Телевизија Тера - Битола
Телевизија Тера - Битола
País:  Macedònia
Categoria: Tv local
5 de 5
1 vots
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993 година. Денеска со својата програма во F
24 Вести  Macedònia / Notícies
24 Вести е телевизија која пред 6 години започна да зрачи во македонскиот етер. За 5 години успеавме да создадеме бренд кој котира високо во

3.0 de 5
21 vots
А1он  Macedònia / Notícies
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

3.6 de 5
3 vots
Ирис телевизија  Macedònia / Tv pública
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

3 de 5
2 vots
Здрава Телевизија  Macedònia / Tv pública
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

4 de 5
3 vots
Македонска Телевизија 1  Macedònia / Tv pública
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

3.7 de 5
11 vots
Алфа ТВ  Macedònia / Tv pública
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

3.5 de 5
2 vots