TV Opinion en línia - Tv en directe


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
TV Opinion
TV Opinion
País:  Kosovo
Categoria: Tv pública
TV Opinion 4 de 5
1 vots
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
TV Syri Vision  Kosovo - Tv pública
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 de 5
1 vots
RTV Mir  Kosovo - Tv pública
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 de 5
0 vots
Klan Kosova  Kosovo - Tv pública
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 de 5
3 vots
RTK  Kosovo - Tv pública
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 de 5
5 vots
Tribuna Channel  Kosovo - Estil de vida
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 de 5
3 vots
TV Opinion  Kosovo - Tv pública
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 de 5
1 vots