•   Televisió en Línia » TV en línia » Albània 

Albània

A1 Report  Albània - Notícies
A1 News Channel is an all news private television station in Tirana, Albania founded by media mogul Koco Kokedhima and owned by Shekulli newspaper.

3.0 de 5
17 vots
A2 Albanian  Albània - Tv pública
The A2 (Autostrada 2) is the third largest motorway in Albania spanning 46.5 kilometers (28.9 mi). As it connects Fier, the sixth largest city, to

3.3 de 5
3 vots
ABC News  Albània - Notícies
ABC News is an Albanian news and satellite television channel that is owned by Media 6. The 24-hour cable news channel was founded in 2010 by

3.6 de 5
18 vots
Albanian TV of America  Albània - Tv pública
Albanian Television of America. Our television broadcasts three programs in three different television stations in HD: 1) ALBTVUSA in ShqipTV.

2.7 de 5
4 vots
Alsat M  Albània - Notícies
ALSAT-M ka filluar të transmetojë në mars të vitit 2006 dhe është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Republikës

3 de 5
8 vots
Alsat Tv  Albània - Notícies
he particular and live reporting as well as impartiality and professional approach in doing television program, make the Dukagjini TV to be the most

1.8 de 5
5 vots
Klan Kosova  Albània - Tv local
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

3.2 de 5
5 vots
KLAN TV  Albània - Tv pública
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i

3.5 de 5
17 vots
KOHAVISION - KTV  Albània - Música de tv
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e "Kohavisionit"

3.3 de 5
3 vots
Mrt 2  Albània - Tv pública
MRT 1 is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio-Television.

5 de 5
1 vots
Mrt 2  Albània - Tv pública
MRT 2 Sat is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio Television.

4 de 5
3 vots
Ora News  Albània - Tv pública
RTV Ora News, Te paret për lajmin e fundit: Shpejtesi, paanshmeri korrektesi. 24 ore live, lajme, debate, showbizz, sport. Na ndiqni në

2.3 de 5
3 vots